Meniu simplu si gustos
Cu ingrediente de sezon










Promovăm o bucătărie cu mult bun gust și de influențe din multe culturi. Și, mai ales, 100% home made și prioritizand ingredientele de sezon. Ne place să gătim “with a twist”, nu banal. De la pate de hribi cu jeleu de fructe, la tartă cu ceapă caramelizata sau supă de dovleac cu fistic ori tocăniță de vita îmbăiată în scorțișoară și anason…în jurul meniului nostru papilele gustative sunt în delir, iar asta a devenit, în timp, semnătură casei noastre.
Meniul este tip bufet, nu servim la porție decât anumite preparate; dar și atunci porțiile sunt generoase.
Adoram să gătim vegetarian și cu legume de sezon, iar oaspeții noștri ne-au spus că suntem Raiul Vegetarienilor.
Iar în serile blânde, gătitul la foc deschis sau afumarea smântânii cu fan din curte sunt momente care adună oaspeții împreună în jurul bucătăriei de vara, admirând apusul și gustând din minunățiile care ies din mâna echipei noastre.
Pentru că avem o curte generoasă dar mai ales bucătărie unde se gătește delicios, organizăm cu mare bucurie evenimente de o zi în locație:
Mese festive pentru evenimente cu însemnătate (cununii, botezuri, aniversări)
Mese autentice, cu bucate gătite la foc deschis și degustare de vinuri pentru grupurile corporate.
Concerte/brunch-uri/ateliere cu artizani.
Rezervări la acasa@albastrusiorigini.ro
Pentru mesele festive solicită o ofertă la acasă@albastrusiorigini.ro