Bucatele Albastru si Origini

Hambarul: loc de sezatoare si magie in bucatarie

O sura veche, transformata in bucatarie, sezatoare, sufragerie, loc de povesti, loc de mici adunari festive …. Defapt aici este sufletul intregului sat. Locul in care toti oaspetii nostri se aduna la masa lunga, comuna, semnatura a locului nostru si o invitatie la a reinvia atmosfera comunitatii.

De aici de vad maiestuos varful Cozia si casutele insirate pe pajiste. Privelistea impresionanta de aici ne-a inspirat numele de Albastru si Origini.

Bucatele surprinzatoare

Promovam o bucatarie cu mult bun gust și de influențe din multe culturi. Și, mai ales, 100% home made. Ne place sa gatim “with a twist”, niciodata banal. O mancare…eclectica, așa cum este si satul nostru.

De la pate de hribi cu jeleu de fructe, la tarta cu ceapa caramelizata sau supa de dovleac cu fistic, ori tocanita de vita imbaiata in scortisoară si anason sau chilli con carne sau sin carne dar cu ciocolata neagra…în jurul meniului nostru papilele gustative sunt în delir.

Adoram sa gatim vegetarian si cu legume de sezon, iar oaspetii nostri ne-au spus ca suntem Raiul Vegetarienilor:)  Iar in serile blande, gatitul la foc deschis sau afumarea smantanii cu fan din curte sunt momente care aduna oaspetii impreuna in jurul bucatariei de vara, admirand apusul si gustand din minunatiile care ies din mana echipei noastre.