Viata in Sat

Ce se intampla la Albastru si Origini?

Satul nostru este un loc viu, un loc care creste si se transforma o data cu noi.  Dar a carui constanta sunt evenimentele cu insemnatate pe care le gazduim si oamenii buni, autentici, pe care locul ii aduce impreuna.

Fie ca gazduim un retreat de yoga sau de psihologie, o tabara de biciclete sau pur si simplu un picnic sa admiram apusul soarelui peste Cozia, vei intalni aici spiritul comunitatii pe care, poate, ai ratacit-o in graba traiului citadin. Vei intalni oameni bogati spiritual sau care isi cauta cu bucurie calea, oameni curajosi, curiosi, in cautarea sinelui sau a  tribului care sa le redea sentimentul de apartenenta. Oameni care sarbatoresc bucuria vietii sau oameni care ofera ghidaj.

Dar, mai ales, ii vei intalni pe cei care tes, zi de zi si impreuna cu noi, spiritul Albastru si Origini: instructori de yoga, terapeuti, instructori de sport sau outdoor, facilitatori de terapii vindecatoare sau traineri din domenii atat de variate.

Iar toti acesti oameni lasa aici energia lor. Si asta se simte in fiecare coltisor al satului, asa cum spun adesea cei care ne calca pragul.

Este o bogatie de trairi la noi in satuc, iar menirea noastra este sa aducem aceste experiente in viata ta!

Vreau sa vin la voi. Anunta-ma cand sunt evenimente sau retreat-uri la Albastru si Origini!